Doncs no ho se.

Les publicacions s’aniran amuntegant a la pàgina principal.

Per buscar alguna revista pel nom heu d’anar a baix de tot de la pàgina principal o entrar dins de qualsevol publicació i, a baix de tot, hi ha un buscador.

Les Publicacions estan dividides en diferents categories, emmarcades en l’Estat/Nació en el qual ha estat editat, si la publicació continua Oberta o ja han Tancat i per l’Idioma en que està escrita. Això ajudarà a buscar les publicacions de certs tipus. Encara falta aprendre a fer cerques creuades…

També hem creat diverses etiquetes:

N’hi ha sobre la temàtica de les publicacions, com Alliberament Animal, Defensa del Territori, Art, Educació, Gènere, Música i Presons. Estan usades en sentit molt ampli.

També hem diferenciat amb etiquetes en les descripcions si la publicació és Anarquista, Anarcosindicalista, popular, comunista o de caire social. Només hem desenvolupat algunes sobre anarquisme.

A l’igual que hem descrit el format amb el qual han estat editades: fanzine (petit i fotocòpia), butlletí (gran i prim), diari (com un periòdic) o revista (gran i ample. les antigues tenen un format petit).

I per últim hem etiquetat les dates en que van ser publicades agrupades en dècades.

 

Estem aprenent a fer-ho anar. Així que poc a poc i bona lletra.

Salut i anarquia